Minde: Vi sælger kun den tomme emballage (mascara kosmetiske flaske) for denne vare!!!

Beskrivelse af dette punkt: materiale, mascara, makeup flaske mascara cream container pakke

Konto Nr. TM-M151

Flaske størrelse: total Længde med hætte 122.5 mm,cap dia 21mm,flaske bund dia 16mm.

Netto volumen: 7,5 ml rund flaske

Applikator: creme, mascara brush tip.

Kan anvendes felt: Kosmetisk creme, mascara fløde produkter.

For dette punkt, detaljer og klart billede af de enkelte reservedele, du kan se på følgende billeder.

Hvis ikke logo og farve tilpasses, vi også acceptere, moq er 12 000pcs.

Timabeauty er glade for at levere de forskellige & innovation skønhed produkter, værktøj og tilbehør i det smukke område.Vi forsøger hele tiden bedste til at levere gode produkter, konkurrencedygtig pris, og den fremragende service.

Hyggeligt minde punkter:

1. Du kan blande forskellige elementer frit til sted for at redde forsendelse fragt, men kontakt os forud, da vi er nødt til at tjekke vores lager niveau for disse elementer, som du plukket op.

2. For nogle elementer, hvis du har brug for en stor ordremængde eller efter anmodning tilpassede ordre eller emballage, bedes du informere os, at vi helt sikkert acceptere tilpassede ordre.

3. Hvis du har en stor mængde orden, men bekymre dig om kvaliteten, kan vi sende 1-2stk prøver, at du for test, før du placerer den formelle ordre.

Betalingsfrist: Fuld betaling skal være foretaget, inden vi laver levering.Vi accepterer Alipay (Escrow), western union, Kreditkort, T/T) betaling til vores virksomhed bankkonto.

Forsendelse vilkår: Alle varer vil blive afsendt indenfor 3 hverdage efter modtagelse af betaling bekræftet.Vi vil fylde i tracking nummer på pakken, når vi sender ordren.For at sikre, at forsendelsen sikkerhed og hurtig levering, i øjeblikket har vi kun bruge EMS, DHL, FEDEX, UPS, TNT-konto til at sende varerne, til de fleste lande, er leveringstiden kun har brug for 3-7 arbejdsdage.Vores virksomhed kan få en meget god rabat til vores kunder.Hvis ordremængde er stor, kan vi arrangere ocean transport for at spare fragt, vi har forsendelse afdeling til at håndtere forsendelsen til vores kunde.

Returnering og tilbagebetaling vilkår: Vi vil refundere det fulde beløb, hvis de varer, som du har modtaget, er ikke den samme som den beskrivelse, varerne skal være i god stand, og de bør vende tilbage til os i 3 dage, når du modtager den.Enhver defekt eller skade under transporten, bedes du kontakte os i god tid for at bytte, men det skibsfart omkostninger, der bør tages ansvar fra kunden.

Feedback:

Kundernes tilfredshed er meget import for virksomheden.Hvis du er tilfreds med de produkter og vores service, kan du efterlade os positiv feedback generøst.Hvis du ikke er tilfreds, så kontakt os før du gør negativ feedback, lad os sammen arbejde på at løse enhver tvist eller misforståelser i den aftale, kan du skrive e-mail til os, er vores service koordinator er Mr. Jacky Chen.

  • Flaske Materiale: Klar SOM
  • Netto Volumen: 7.5 ml
  • Model-Nummer: TM-M151
  • Hver flaske vægt: 22g per stykke med sigte
  • Element Type: Genpåfyldelige Flasker
  • farve: mat sort cap + klar flaske
  • Applikator: Mascara Børste
  • cap+flaske samlet højde: 122.5 mm
  • Størrelse: Mascara bottle