Yoga

Yoga Hovedstand Inversion Bænk, Stol Trænings-Og Træningsudstyr Hjem Gym Sort Træ-Yoga Omvendt Taburet Stol Body Building

Rating
kr392.26 kr196.16

Yoga Hovedstand Inversion Bænk, Stol Trænings-Og Træningsudstyr Hjem Gym Sort

Funktioner:

1. Godt For Helbredet:Denne yoga inversion afføring kan hjælpe kroppens blodcirkulationen, lindre de smerter i nakke og ryg.Det er godt nok for søvn, lindre træthed og hjælpe med din kropsvægt.Den kan også bruge til at træne og tabe sig ligesom andre sportsgrene.

2. Multifunktion:Hjem Gym, Stor brug for push ups, core arbejde og inversioner.Yoga håndstand bænk kan ikke kun hjælper os til at stå på hovedet, men også hjælper os til at gøre andre yogaøvelser, såsom talje motion, ben øvelse, hip-bevægelsen og mange andre yoga stillinger.Det kan også bruges som en normal afføring, som du har resten på det, eller være en sko udskiftning afføring.

3. Høj Kvalitet Materiale:høj tæthed PVC-polstret pude, U-formede puder og t-pads gøre vores skuldre og hoved mere trygge, når vi står på hovedet, ikke noget pres overhovedet på dit hoved og nakke, og den hvide birk træ-frame design gør den mere stabil og holdbar, når du har hovedet nedad.

Beskrivelse:

Design af en yoga omvendt taburet i overensstemmelse med princippet om ergonomi,lad alle være nemt omvendt.U-formede puder og t-pads gøre vores skuldre og hoved mere trygge, når vi står på hovedet.Rammen er konstrueret i henhold til den fysiske teknik, og kan anvendes sikkert.

Specifikationer:

Produkt Størrelse: 63 * 41 * 38

Farve: Sort

Materiale: Birk + PU læder

Pakke Inkluderet:

1 * Yoga Hovedstand Inversion Bænk

  • Mærke: KORAMAN
  • farve: black
  • Model-Nummer: Yoga Hovedstand Inversion Bænk
  • produkt størrelse: 63 * 41 * 38
  • Materiale: Birk + PU læder