Cykel Tilbehør

MAGENE Cykling Hastighed Kadence-Sensor puls ANT+ - Bluetooth XOSS Cykel Computer G+ Wireless Strava GPS Cykel Speedometer

Rating
kr97.56 kr47.80

MAGENE Cykling Hastighed Kadence-Sensor puls ANT+ - Bluetooth XOSS Cykel Computer G+ Wireless Strava GPS Cykel Speedometer

Bemærk Venligst:

Vi har Fire valgfri farver, Rød/Blå/Orange/Black, Hvis du har brug for at angive den farve, du efterlade en besked, når du bestiller.ellers vil vi sende black direkte.

Opmærksomhed

1.Skal du Installere app Magene Nytte i din telefon og registreret en konto for at starte Smart GPS computer,eller den Smarte GPS, kan computeren ikke starte med at arbejde.og det vil ikke automatisk blive synkroniseret til Stava.

2.Du er nødt til at afslutte nogle skridt på Magene Utility app ' en, når du tilslutter nye sensorer.En sådan kadence, puls , hastighed sensor og el-målere.

4 Stjerner Positioning System

Støtte GPS/Beidou/Galileo/Global Positioning System 30 Sekunder til hurtigt at lokalisere , tage hvert skridt med fred i sindet.

Rige data af 37 elementer i 9 kategorier

Power / Kadence / Hastigheds - / Puls / Klasse / Afstand / Højde / Tid / Sluk Tæller

Du kan DIY speedometer displayet

Efter endt acivation og bindende preocedures, vil du blive bragt til indstilling af skærmen, Her kan du justere antallet af sider, og indholdet af hver side, for at give muligheder for ubegrænsede skærmen ekspansion og justere auto-shutdown tid, lyd on / off, aktuelle tidszone, personlige oplysninger osv.

Tilslutning Af Nye Sensorer

Du er nødt til at afslutte nogle skridt på Magene Utility app ' en, når du tilslutter nye sensorer.En sådan kadence, puls , hastighed sensor og el-målere.

Trin 1 - Klik på en app for at søge efter sensoren Trin 2 - Klikke på din enhed på listen Trin 3 - Den enhed, du valgte, vises i "tilsluttede enheder" - positionen, og forbindelsen er fuldført.

Automatisk synkronisering til Strava

IPX6 Vandtæt og Automatisk Baggrundsbelysning

Hvorfor har brug for GPS kilometertæller + hastighed, kadence og puls overvåge?

Den hastighed, kadence sensor kan give mobiltelefon eller GPS-computer med kadence data, at det ikke kan opnå, og hjælper føreren med at opnå en god energi output power ratio, og undgå energitab forårsaget af for hurtig eller for langsom kadence.

Måling af puls giver dig mulighed for at træne uden at skulle gætte på mastering den rette intensitet for at hjælpe dig med at opnå dine mål effektivt og undgå overvægt eller utilstrækkelig motion gennem puls opdagelse,Det er nemt at kontrollere fremskridt og bevise din indsats.

Disse tre typer af oplysninger, der er indsamlet i GPS kilometertæller, der let kan tælles og deles gennem en sådan APP Strava.

Fyldes op for GPS kilometertæller og Godt Valg til Indendørs Cykling

Fordi både mobiltelefoner og GPS computer, bruge GPS-positionering at afgøre, hastighed, deres nøjagtighed er forstyrret af stikprøver tæthed og algoritmer.I tilfælde af svag eller ingen signal, hastighedssensoren vil effektivt kompensere for nøjagtigheden af de data, som er et godt supplement til GPS-kode tabel.

Kadence og Hastighed, dual sensor

Produktion detaljer:

1. Dobbelt Transmission System (ANT+ / Bluetooth), som er Kompatibel Med Både vid Udstrækning Bruges ANT+ og Bluetooth Smart-Enheder!

2. Nem at installere, Vandtæt, Let, Trådløst og Uden Magnet

3. Hastighed og Kadence 2 i 1 Sensor (Hvis der er behov spor, Hastighed og Kadence på samme tid, er du nødt til at købe 2 enheder)

4. Kompatibel Med Garmin, Bryton GPS cykelcomputer med ANT+ - System

5. Også kompatibel med indendørs cykling platform som Zwift, Sufferfest, TrainerRoad og dine foretrukne indendørs.Virker også med den gratis Wahoo Fitness app, Strava, RideWithGPS, MapMyRide, Cyclemeter, og meget mere!

H64 Puls Sensor

1. Lang batterilevetid

2. ANT+ & Bluetooth 4.0-understøttelse

3. Kompatibel med garmin , igpsport, ZWIFT , WAHOO , STRAVA og så videre

Package list

1. ANT+ & Bluetooth 4.0 puls Sensor

1 CR2032 Batteri

1 Justerbar elastik strop

 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • arbejdstemperatur: -20-50
 • Størrelsen for sensor: 85*29.8*38.3 mm
 • Batteri: 2032-knappen batteri
 • Funktion 1: Cykel Hastighed Kadence-Sensor
 • Model-Nummer: MAGENE S3+/H64
 • Vandtæt: IP66
 • Batteri lift: 400 timer
 • Certificering: CE
 • Høj Kvalitet: berømte mærke
 • Funktion 2: H64 Pulsmåler Band
 • Stopur og Tilbehør: Trådløse Stopur
 • Trådløst interface: smart bluetooth / ant+
 • funktion 3: Trådløst GPS-Cykel Cykling Computer

 • Author: Lipevecchio
 • Date: 2021-02-06
 • Delivery fast Efficient Product
 • 4/5