outlet

Cosplay paryk lol helt League Seraphine Cosplay paryk Pink Lilla animationsfilm min helt den akademiske verden grå paryk Animationsfilm

Rating
kr54.34 kr30.40

SHOPTOOL_ Association Marketing _173378_END SHOPTOOL_POSITION_TOP_END

1,billede relateret

Billedet er taget efter ved PS og så toner,kampen for at nå det blotte øje, er ikke delvis farve effekt,men hver skærm er anderledes, også der vil være nogle forskel. Skal ikke acceptere,"passer ikke"jeg synes farven er, hvad jeg tror er ikke det samme som at"Bære ser ikke godt ud"og andre grunde tilbage

2,relevante materiale

Køb parykker alle bruger 100% høj temperatur wire,høj temperatur wire kan modstå 200 grader høj temperatur,styling, hår og sarte,føles glat,efter brug, Nem Pleje,hoved-omkreds 54-60 CM er til for. På grund af den høje temperatur silke hår fint,mængden af mere end en almindelig Wire mere næsten fordoblet,jo højere pris,så i tillæg til butikken rabat aktiviteter,uden forhandlinger ikke tør Nul er ikke gratis fragt,håber at forstå.

3,trim styling relateret

Parykker trim side(til at skære pandehår, skal du åbne den side, sammen med de skyde)kan du efterlade en besked bemærk at det er nødvendigt at reparere look. Om paryk styling:elementer, der kan være i transit, vil der være friktion osv rodet,bare bruge en kam og en lille mængde vand, der er lidt efterbehandling lavere på OK. PS:en lille hårtab er et normalt fænomen,at producenterne i produktionsprocessen, at der kan være flydende hår ikke disponere,ikke en paryk problemer med kvaliteten.

4,vedrørende levering

Dagligt 5 point, før de skyde under kan blive afsendt samme dag. Hvis det haster, kan du spørge kundeservice om der er lager,kan vælge SF Hurtig,Generelle områder, som kan være næste dag. Standard Zhongtong Hurtig,Jiangsu, Zhejiang og Shanghai næste dag,i andre regioner generelt er 2-3 dage kan ankomme. Hong Kong, Taiwan område er brugt som standard, SF Hurtig,kurer gebyrer, bedes du fotograferet efter kontakt til kundeservice for at ændre.

5,efter-salg

I salg, hvis der opstår et problem,bedes du kontakte os,vil her prøve at gøre det godt igen bringe dig en tilfredsstillende service,Tak for forståelse og støtte!

6,tilpasses relateret

Lavet på bestilling paryk,har brug for den samme farve, samme op til 20 over toppen, før du åbner for at gøre,velkommen til at spørge om pris.

Pro,tak for din shop til at støtte! Hvis du modtager baby fik et problem,skal du straks kontakte os,vi vil gøre alt for dig at løse!

【Grøn Rose cosplay Paryk] professionel gjort COS paryk kan tilpasses til at regne! Indsats for at skabe tilfredshed 100%online! Velkommen til dit næste besøg!

[Materiale] den nuværende brug af det materiale, der er unikt og 100%importeret fra Japan høj temperatur wire. Høj temperatur Wire er varme-resistente i rækken af 180-200 grader,de fysiske egenskaber af de fleste tæt på menneskehår,de ser,føler,farve aspekter er meget god,super blød,og kan varmt anbefale!

【Netværk】er for sydkoreanske import af elastiske blonder i netværket,høj kvalitet af 100%åndbar mesh caps design,skal du sende ærme hoved dele med to self-juster størrelsen af hænge spænde,velegnet til de fleste hovedet.

【Proces】håndværk, vi er fin kontrol i det netværk,forsøge at gøre det fint pæn,vævet ind i den ødelagte hår,forstyrrer håret roden,for at forhindre, at udsatte i netværket,med henblik på at frisurer,brug af højere omkostninger, men effekten er en mere naturlig hånd-vævet/hånd-krog toppen af hjerte/hoved.

[Emballage] de elementer, der skal papirstøtten,plastikposer,og brug egnet emballage problem,der forhindrer Transport,Opgørelse af parykker forårsager puklen

De [farve effekter]

1 , billederne er taget i form,men udelukker ikke at skyde miljø og displayet vises den farve forskel problem! Vi vil fortsætte i optagefunktionen for at forsøge at justere på at reducere den farve forskel,men det visuelle på fotos og fysisk vil stadig have en bestemt farve forskel,det er uundgåeligt.

2,alle de varer, som vi alle som beskrevet i detaljer,er der ingen beskrivelse af den del, du forståelse. Da de produkter, der er for arbejdet i den branche,størrelse og farve Kan med beskrivelse/billeder, der er små forskelle.

3,på grund af alles ansigtsform,hoved formen er anderledes,iført effekt er ikke muligt med få vist fotos i en helt konsekvent,paryk produkter er i form sejre! Billeder vises kun som reference!

4,shoppe alle parykker foto ved personligt skydning eller ved at fotos af personer, der er godkendt til at levere,copyright,bortset fra den Division jeg er Agenter og forhandlere,andre mennesker uden tilladelse er ikke tilladt at henvise!

【Paryk værktøj]

Relaterede værktøjer er tilgængelige med paryk salg:paryk høj stretch et hårnet,paryk særlige stål tand træ kam,paryk særlig pleje løsning

【Betalingsmetode】

Alle parykker er for det første betaling efter levering,support PayPal og Bank overførsel,ikke-fastlandet Kinesiske kunder til at købe plus modtage en 10% overførsel gebyr

  • Komponenter: Hovedbeklædning
  • Køn: Unisex
  • Materiale: Syntetisk
  • Mærke: NoEnName_Null
  • Kilde Type: animationsfilm
  • Element Type: Tilbehør
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Tegn: Chiao-Tzu