Høj kvalitet håndsex kunstige realistisk silikone vagina, fisse sex dukke for mænd drop shipping Beskrivelse

Kære kunde, hvis du vil se detaljerede billeder uden , bedes du kontakte os , vil vi svare din massage i 12 timer .tak

Specifikationer

1. størrelse: om 28*24*10 cm

2. package: vi vil pakket af almindeligt karton , og derefter dækket af sort plastik pose , invisibale.

og vil invocie som silicone mould

3. Vægt: omkring 2,1-2,3 KG

4. Kroppen Sikker Medicinsk TPR

5. Farve : kød/brun

Kære kunde, hvis du vil se detaljerede billeder uden , bedes du kontakte os , vil vi svare din massage i 12 timer .tak

Diskret Forsendelse :

Hvordan kan vi pakker dine produkter:

Vi vil erklære, at alle produkter som silicone mould uden for pakken for at undgå forlegenhed.

Hvordan kan vi pakke pakken er ifølge de produkter, der i form og størrelse.Vi vil give dig diskret forsendelse .

Forsendelse :

Hvis dine pakker under 2 kg ,Vi plejer at sende dem af Plakaterforlivet.dk Standard Shipping/ ePacket / China Post, der er Registreret luftpost .Disse forsendelse måder hjælper dig med at spore din pakke fra afsendelse til levering.Det er end-to-end-tracking.Du kan se den tracking oplysninger fra din ordre detaljer, der direkte eller her : global.cainiao.com Disse forsendelse måder tage mellem 15 og 45 arbejdsdage at ankomme i sædvanlig.

Hvis dine pakker over 2 kg, sender vi din pakke med DHL; e-EMS; EMS, Fedex, UPS; DPEX,TNT.De internationale express tager mellem 3-7 dage at ankomme, men kan have 2% chance for at pådrage sig skat, når pakken ankommer til destinationslandet.

Problemer, bedes du kontakte os når som helst!Virkelig tak!

Told og importafgifter

Ordrer kan det være nødvendigt at rydde toldvæsenet i dit land.Kun 2% packs nødt til at gøre dette .

Check venligst hvis din bestilling, vil pådrage sig yderligere told, skatter, afgifter eller andre told-relaterede afgifter.Told, skatter eller andre afgifter, told, vil blive indsamlet af rederiet ved levering.Leverandørerne er ikke ansvarlige for forsinkelser, der er forårsaget af toldvæsenet i dit land.Ekstra omkostninger eller forsinkelser kan forekomme i løbet af den internationale handel.Vi håber inderligt, at du ikke bruger ekstra import omkostninger eller fortoldning forsinkelser, som er en grund til at anmode om refusion til eller forlader en negativ feedback.

Batterier og Glidecreme

Vi er så ked af, at vi ikke kan sende batterier og Glidecreme, i emballager i henhold til den internationale rederier og logistik virksomheder " regler .Håber du kan forstå .

Kvaliteten problemet og returnere & refusion

Kære kunder, når du får pakker , kan du tjekke kvaliteten før kurer , hvis der er problemer med kvaliteten af produkter, eller du bare ikke kan lide det , kan du nægte at underskrive den og returnere pakken til os .

Disse levering måder: DHL; e-EMS; EMS, Fedex, UPS; DPEX , accepterer vi ikke vende tilbage , fordi fragtomkostninger ville være 3 gange eller mere , så hvis der ikke kvalitet problemer , bedes du kontakte os for at løse det.Hvis der er problem med kvaliteten , bedes du tage billeder eller lave en video til at vise os det problem, vi vil gøre vores bedste for at løse det .

Forstå venligst, at sex produkter kan ikke returneres efter at være blevet brugt.Sex produkter er til personlig, så vi kan ikke gøre videresælge efter at være blevet brugt, og vi ikke er ansvarlig for skaden, efter du har brugt produkter .Så husk at tjekke kvaliteten, før du bruger det .

Feedbacks

Alle produkter er 100% originale NYE og testet inden afsendelse.Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, kan Du efterlade os en 5 stjerner feedback.Hvis du har problemer eller spørgsmål vedrørende din transaktion, bedes du kontakte os inden de forlader enhver form for feedback.Alle e-mails vil blive besvaret inden for 1 arbejdsdag.Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sende din e-mail eller klage til vores manager.

 • Mærke: Diklove
 • Råvare Kvaliteten Certificering: GS
 • vagina sex dukke: realistisk vagina sexlegetøj
 • Vægt: 2.2 KG
 • Sex dukke for mænd: sex ass for man
 • drop skib sex love doll: elsker sex dukke
 • Type: sex legetøj
 • Materiale: Silikone
 • Sjofelt Billede: No
 • Egenskaber: Sexlegetøj
 • Model-Nummer: ML2
 • Størrelse: as show
 • sex kærlighed røv dukke: røv sex dukke
 • Seksuelt Suggestive: No
 • kunstig vagina: stor røv for sex mænd
 • Element Type: Sex Dukker