outlet

20PCS Husstand Graviditet Urin Test Strip Ægløsning LH-Test Strip kit Hurtig Test

Rating
kr73.99 kr48.11

Beskrivelse: 100% Helt nye og høj kvalitet.Høj følsomhed og præcist resultat.Visuelle resultat, nem fortolkning.

Simpelt, et skridt hurtige test, ingen særlig uddannelse kræves.På mindre end 5 minutter, forhøjede niveauer af hCG så lav som 25 mlU/mL kan detekteres.Visuelle resultat, nem fortolkning.

Test Procedure:

Før brugen bedes forberede en timer.

1.Graviditetstesten er formuleret til brug med frisk urin-prøver.Bære handsken og bruge urin cup til at indsamle urinen.

2.Fjern kassetten fra den folieposen.

3.Trække urin prøve i dropper, og undvære det i Prøven godt Teste line Control line prøven godt på kassetten (2 dråber, ca 100uL).Vær forsigtig med ikke at overfylde absorberende underlag.

4.Læs resultater inden for fem minutter.

5.Kassere test-enhed efter fælles brug i skraldespanden.

Hvordan Man Bruger Det?

[Trin] vejledningen skal være læst grundigt inden test, og test strips og urinprøver bør være vendt tilbage til stuetemperatur (18 ° C - 30 ° C) før brug. 1. Tag teststrimlen i den originale emballage folieposen og bruge det så hurtigt som muligt inden for 1 time. 2. Indsæt test strip i urinprøver i retning af pilen.Bemærk: urin-plan bør ikke overstige mærkning linje af teststrimlen. 3. Efter mindst 3-10 sekunder, skal du fjerne den og lægge den på en ren og jævn overflade, eller tage det ud og holde det i urinen cup, indtil resultatet er at læse. 4. Vent til den lilla bånd til at blive vist, og den test resultaterne skal aflæses inden for 3-5 minutter.Efter 10 minutter, afgørelsen er ugyldig. [Resultat-dommen] den Positive (+): To røde striber.Den ene er ligger i test-området (T) og den anden er placeret i kvalitet og kontrol (C).Og T-line er tykkere end C-linje, eller C og T linjer er både tyk.Negative (-): En eller to røde striber.Man er i test-området (T) og den anden er i kvalitet og kontrol (C), men T linje er lettere end C-linjen, eller er der ingen T-line.Ugyldig: Der er ingen rød band i kvalitet og kontrol (C), hvilket indikerer, at forkert operation eller reagens-striben er blevet forværret.I dette tilfælde, de instruktioner bør læses igen og igen med ny reagens strimler.Hvis problemet fortsætter, skal du stoppe med at bruge masse nummeret med det samme og kontakt din lokale leverandør.Bemærk: bånd af reagens strip og teststrimlen kan vise farven dybde på grund af mængden af LH i urinen.Resultatet er dømt i henhold til ovenstående kriterier.

Pakke Liste:

20 STK Graviditet Urin Test

  • Model-Nummer: t101
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Element Type: Seler & Støtter