Kamera Og Foto Tilbehør

Dæmpbar Zoom Opkald batteridrevet Video Konference LED Fyld Lys Fotografering Studio Makeup USB-Genopladelige Stærk Suge

Rating
kr124.61 kr93.47

Funktioner:

Nem at Bruge: tryk på power-knappen i et par sekunder, for at tænde lyset.Du kan bruge det direkte med lys.Den oplader kabel-bruges til at oplade lys, når

det er lavt batteri, når det har nok batteristrøm, kan du bruge kit på din computer direkte uden kabel.

Bærbare: Video-konference-belysning kit kan være almindeligt anvendt til at fjernarbejde, videokonferencer, zoom opkald, selv broadcasting, live streaming, makeup, video-konference, vlog, og så videre.

Justerbar Lysstyrke/Farve Temperatur: Vores lys videokonferencer kit ontrol din belysning fra 1% - 100% lysstyrke for at få det perfekte lys til dit setup,

juster fra en varm (orange) lys til en cool (hvid) lys til at få dit perfekte hudtoner og matche dit miljø.

Indbygget Batteri: Det indbyggede matteret linse giver dig fleksibilitet til at blødgøre dit lys og få det faglige glød.Den indbyggede udvidet batteri giver timevis af

illumination.For længere udsendelser, du kan sætte lys i til din computers USB-port og køre på ubestemt tid ud af ekstern strømforsyning.

Nem Installation: Tryk på tænd / sluk-knappen i 3 sekunder for at tænde lyset.Monter den medfølgende filmen, som kan stærkere hold bjerget, og lyset på skrivebordet

PC/laptop/tablet, sætte sugekoppen kit, som havde været forbundet med lys på filmen.

Specifikationer:

Konto Type: Fyld Lys

Materiale: Plastik

Farve: Sort+Hvid

Batteri: Genopladeligt batteri(indbygget)

Farve Temperatur 3200K-5600K

Udgangseffekt: 10W

Lysstrøm: 1000LM

Led Mængde: 64Pcs

Lysdæmper: 10%-100%

DC Power Input: USB 5V/2A

Lys Farve Effekt: Hvid/Varm Hvid/Gul

Størrelse: 70 x 85 x 25 mm/2,76 x x 3.35 0.98 tommer

Pakken Indeholder:

1Pc x Fyld Lys

1Pc x sugekop

1Pc x Oplader Kabel

1Pc x Double-side Selvklæbende

1Pc x Brugervejledning

Bemærkninger:

Overgang: 1 cm=10 mm=0.39 tommer

1. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

2. Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

Bemærk:

1.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme,kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne,men ikke den samme ydelse på de forskellige organer, som på den model.

2.Undersøg de nærmere detaljer størrelser med din,skal du tillade, at 2-4cm adskiller sig på grund af manuel måling for tøj, takket være Alle målinger i cm og bemærk venligst, 1cm=0.39 tommer

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2 Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1) WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

DHL, UPS, FEDEX, TNT tager 3-7 dage ,EMS tager 8-12 dage.Indlæg air mail behov for 2-8 uger.Men alle af dem er afhængig af det land, der leveres til.

2) SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

1) Købers tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen.

2), Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

3) skal Du kontakte os inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak for din forståelse!

 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Farve Temperatur: Bi-farve 3200K-5600K
 • Mærke: Woopower

 • Author: Olya W88
 • Date: 2021-01-14
 • Product does not hold well falls immediately
 • 2/5

 • Author: Mountainmagicmom
 • Date: 2021-01-02
 • Very very bright.
 • 4/5