Bliv forhandler

Designet og produceret i Danmark

-din leverandør af plakater om krop og sundhed 

Bliv samarbejdspartner

Plakater for Livet søger forhandlere og formidlere i Danmark til udvalgte regioner. Vi tænker, at du f.eks. er behandlerskole eller allerede har forhandling af komplementære produkter til behandlersegmentet. Det er tanken at forhandlere og formidlere deltager i distribueringen af vores flotte plakatsortiment til ét, eller gerne flere, aftalte segmenter.

Forhandler

Som forhandler tager du udfordringen op med salg af vores plakater til elever og kursister på din skole - eller som et tillæg til dit eksisterende produktsortiment i din virksomhed.

Hos os behøver du kun at lagerføre og forhandle de af vores produkter som passer ind i din egen forretning.

Vi tilbyder dig en fin og balanceret forhandleraftale med en attraktiv fortjeneste og fri prisfastsættelse. Du får en forhandlerrabat, som baseres på dit salg. Det første år giver vi dig oven i købet maksimum-rabat, så du trygt kan gå i gang og få den bedste entré på markedet.


Formidler

Som formidler tager du udfordringen op med salg af vores plakater til elever og kursister på din skole.

Som formidler lagerfører du ikke vores produkter - du sikrer blot handlen med kunden, og vi tager os derefter af forsendelsen til kunden direkte fra Plakater for Livet.

Vi tilbyder dig en fin og balanceret formidleraftale, og sikrer dig, at du har brochurematerialer og plakater til ophængning på skolen.

For dit arbejde modtager du et formidlervederlag for hver plakat du sælger.


Se flere detaljer om Forhandler- og Formidler-rollen i menuen herover.Har du lyst til at høre mere om at blive samarbejdspartner, så kontakt vores forretningsudvikling på pdb@plakaterforlivet.dk - eller på telefon 2165 0140, så tager vi en snak om detaljerne.

Kontakt:

 

Plakater for Livet

Store Pottergade 8

6200 Aabenraa

 

E-mail: kgb@plakaterforlivet.dk (tilføj mail-adressen til din adressebog, så svar fra os ikke lander i dit spam-filter)


Web: www.plakaterforlivet.dk


Tlf.: 2165 0140 / 2014 7090

© Copyright 2021

CVR 39852322

Alle vores tryksager opfylder kravene til Svanemærket