Bliv forhandler

Bliv samarbejdspartner

Plakater for Livet søger forhandlere og formidlere i Danmark til udvalgte regioner. Vi tænker, at du f.eks. er behandlerskole eller allerede har forhandling af komplementære produkter til behandlersegmentet. Det er tanken at forhandlere og formidlere deltager i distribueringen af vores flotte plakatsortiment til ét, eller gerne flere, aftalte segmenter.

Forhandler

Som forhandler tager du udfordringen op med salg af vores plakater til elever og kursister på din skole - eller som et tillæg til dit eksisterende produktsortiment i din virksomhed.

Hos os behøver du kun at lagerføre og forhandle de af vores produkter som passer ind i din egen forretning.

Vi tilbyder dig en fin og balanceret forhandleraftale med en attraktiv fortjeneste og fri prisfastsættelse. Du får en forhandlerrabat, som baseres på dit salg. Det første år giver vi dig oven i købet maksimum-rabat, så du trygt kan gå i gang og få den bedste entré på markedet.


Formidler

Som formidler tager du udfordringen op med salg af vores plakater til elever og kursister på din skole.

Som formidler lagerfører du ikke vores produkter - du sikrer blot handlen med kunden, og vi tager os derefter af forsendelsen til kunden direkte fra Plakater for Livet.

Vi tilbyder dig en fin og balanceret formidleraftale, og sikrer dig, at du har brochurematerialer og plakater til ophængning.

For dit arbejde modtager du et formidlervederlag for hver plakat du sælger.


Se flere detaljer om Forhandler- og Formidler-rollen i menuen herover.


Har du lyst til at høre mere om at blive samarbejdspartner, så kontakt vores forretningsudvikling på pdb@plakaterforlivet.dk - eller på telefon 2165 0140, så tager vi en snak om detaljerne.